Fett Burger (Sex Tags) ONE #16

Trykkeriet har gleden av å annonsere samarbeidsutstillingsprosjektet ONE med invitert kunstner Snorre Magnar Solberg. ONE er et eventbasert utstillingskonsept initiert og organisert av Sex Tags og Trykkeriet. For hver presentasjon inviteres en ny artist til å samarbeide med Sex Tags om et tidsbegrenset, stedsspesifikt prosjekt. Arrangementene vil finne sted på Trykkeriet.

Snorre Magnar Solberg en flerdimensjonal artist, musiker og DJ fra Bergen. Han arbeider i et bredt spekter og med ulike medier som maleri, tegning, grafikk, installasjon, lyd og musikk.

En kjent skikkelse i det alternative kunst- og musikkmiljøet i Bergen i over et tiår. Både som DJ og produsent av eksperimentell musikk og lyd, og som billedkunstner er Snorre kjent for en karakteristisk estetikk i sine visuelle produksjoner.

Snorre arrangerer sosiale arrangementer, konserter og klubbkvelder, og driver label- og eventserien Club NO-NO etablert i 2013. Dette er arrangementer for eksperimentell musikk og lyd, eller teknofester. På Club NO-NO gir han også ut underjordiske 12” vinylplater med egen musikk og grafiske publikasjoner. Det lages også silketrykte plakater, og distribueres til deres respektive Club NO-NO arrangementer.

Snorre har vært med på Bergen performance Art ved Landmark Bergen Kunsthall, prosjektet 24HRS på Momentum 2013 – Dare 2 Love Yourself – 7. nordiske biennale for samtidskunst, Bergen Assembly, Galleri BOA, Knipsu, Lydgalleriet, Kunstnernes Hus, Sørfinnset Skole; Nord Land, Lofoten Sound Art Symposium og også tidligere ONE ved Trykkeriet i Bergen.

fill outline half arrow