Lithografi workshop

Sted: Fjøsangerveien 70A

Tid: 17.06.— 21.06.24, 10:00— 16:00

Bli med på Trykkeriet for en spennende utforskning av litografi med Milton Mondal!

Gjør deg klar til å legge ut på et spennende kunstnerisk eventyr mens vi dykker ned i det fengslende litografikurset med Milton Mondal. Avledet fra de greske ordene ‘lithos’ (stein) og ‘grapho’ (å skrive), er litografi ikke bare en trykkteknikk – det er en reise gjennom tiden, som dateres tilbake til slutten av 1700-tallet.

I denne workshopen vil vi gå gjennom de tradisjonelle måtene å bruke oljebaserte fargestifter eller blekk på og eksperimentere med dem. Under veiledningen vil du oppdage hvordan du lager fantastiske litografiske motiv ved hjelp av enkle verktøy og mye fantasi. Mondal vil lede deg gjennom prosessen steg for steg, avmystifisere prosessen og gi deg mulighet til å slippe løs kreativiteten din.

Men denne workshopen dreier seg om mye mer enn bare teknikk. Mondal vil også dele innsikt fra sin kunstneriske reise, og avsløre hvordan andre kunstnere kombinerer ulike trykkteknikker for å skape spennende kunstverk. Gjennom denne reisen vil du utforske forbindelsene mellom tradisjonell grafikk og det bredere kunstneriske landskapet.

Denne workshopen vil foregå på engelsk.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å utforske litografi med Milton Mondal. Enten du er en erfaren grafiker eller en nysgjerrig nybegynner, lover denne workshopen å tenne kreativiteten din og utvide din kunstneriske horisont.

Vi sees!

fill outline half arrow